Over Uitzendbureau Innovator

Uitzendbureau Innovator is 35 jaar geleden opgericht door Ekrem Ciftci. Ekrem is zelf begonnen als werknemer in de kassen. Hier leverde hij niet alleen goed werk, maar bracht hij ook nieuw personeel aan via zijn kennissenkring. Deze extra diensten zorgde voor de start van het uitzendbureau, waarbij zijn oud-werkgever klant werd. Na zijn eerste klant is het uitzendbureau gestaag gegroeid en heeft Ekrem door de jaren heen een netwerk van vaste partners opgebouwd. Na meer dan 30 jaar de drijvende kracht achter het uitzendbureau te zijn geweest, heeft Ekrem in 2011 het stokje overgedragen aan zijn oudste zoon Agit Ciftci welke in 2015 zijn werkzaamheden heeft overgedragen aan Feyzullah Cifcti. Alhoewel Ekrem nog wel aanwezig is op de werkvloer, is het Feyzullah die nu de koers van het uitzendbureau bepaald.

Statistieken Uitzendbureau Innovator
  
Leer ons kennen

Ekrem Ciftci

Oprichter

Tegenwoordig ben ik veel bij onze partners op de werkvloer te vinden. Hier heb ik een coördinerende rol en deel ik mijn ervaring met nieuwe werknemers. Voor onze werknemers ben ik dan ook het eerste aanspreekpunt.

U kunt mij persoonlijk bereiken op 06 12 475 687.