Altijd op zoek naar betrouwbaar personeel!

Gemotiveerd en hardwerkend? Schrijf dan direct een sollicitatiebrief!

Over Uitzendbureau Innovator

Uitzendbureau Innovator heeft al meer dan 35 jaar ervaring. Dagelijks zijn er 45 personeelsleden werkzaam via Uitzendbureau Innovator. Veel van hen zijn al jaren bij ons werkzaam en/of in vaste dienst.

Waarom werken bij Uitzendbureau Innovator?

Wij onderscheiden ons richting inleners door betrouwbaar en ervaren personeel te bieden. Dit houdt in dat wij als uitzendbureau graag investeren in gemotiveerde mensen, die zich verder willen ontwikkelen. Daarnaast werk je in een prettige werksfeer, met een vaste groep collega’s in dezelfde kwekerij. Tot slot helpen wij ook met persoonlijke kwesties en, niet onbelangrijk, betalen we iedere maand op tijd het hele salaris en alle toeslagen waar je recht op hebt uit.

Uw werkzaamheden

Uw precieze werkzaamheden zullen afhangen van de inlener waarbij u werkzaam zult zijn. Veel van ons personeel is werkzaam in de tuinbouw in één van de kwekerijen in de omgeving. De werkzaamheden die hierbij komen kijken, zijn knippen (rozen), onderhouden, oppotten (potplanten), uitzetten, verpakken en klaarmaken van potplanten, rozen of Anjers.

Wat verwachten we van u?

We verwachten dat u gemotiveerd bent, hard werkt, en fulltime beschikbaar bent. Ervaring met het werk in de kassen wordt gewaardeerd, maar is geen vereiste. Herkent u uzelf hierin? Stuur ons dan een sollicitatiebrief en cv toe d.m.v. het onderstaande formulier. 

Naam*

Email*

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht

Cv of bestanden bijvoegen