Our Services

Services for everyone!

Ervaring en kennis in huis halen, daar profiteert u van

Wanneer u extra personeel nodig heeft, is het belangrijk dat de werkzaamheden snel worden opgepakt. Er moet immers extra veel gebeuren en u wilt zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het aansturen van werknemers. Ons personeel heeft veel ervaring opgedaan in de tuinbouw en is daardoor bekend met de meeste werkzaamheden. Mochten de werkzaamheden toch eens afwijken, dan gaat in de meeste gevallen Ekrem mee om te helpen.

Ruime werkervaring op de volgende gebieden

Specifieke kennis

Door een laag verloop heeft het personeel de mogelijkheid ervaring op te doen bij onze partners. Hiernaast vindt u de vijf gebieden waarmee wij de meeste ervaring hebben. Naast deze specialiteiten kunt u ons ook benaderen voor andere werkzaamheden.
Rozen

Twee van onze partners zijn rozenkwekers. Hier knippen, onderhouden en verpakken we voornamelijk de Red Naomi roos.

Gerbera's

Ons personeel heeft werkervaring opgedaan bij één van de grootste Gerbera kwekers van Nederland. Hier verzorgen we voornamelijk het oppotten, uitzetten en hoezen van de Gerbera’s.

Anjers

Een deel van ons personeelsbestand heeft ervaring met het kweken van Anjers. In het verleden hebben we voornamelijk het verpakken van de Anjers verzorgd.

Potplanten

Naast ervaring met Gerbera’s zijn ons ook productieprocessen van andere potplanten bekend.

Gewassen sloop

Ook verzorgen wij gewassen sloop. In het bijzonder de gewassen sloop van rozentuinen.

Interesse?
Contact opnemen

Wilt u ervaren personeel in huis halen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bij ons kunt u vrijblijvend terecht voor informatie en advies over het inzetten van personeel op de korte en lange termijn.