Onze klanten

Rodenburg Roses

Rodenburg gevel

Rodenburg Roses is een kwalitatief hoogstaande rozenkweker. Sinds 2012 wordt hier de Red Naomi roos gekweekt. Deze roos is in Nederland de belangrijkste, in Nederland gekweekte rode roos in het topsegment.

Rodenburg Roses is al circa 20 jaar partner van Uitzendbureau Innovator.

Referentie Rodenburg Roses
Hoe ik Uitzendbureau Innovator beschrijf?
  1. 1) Betrouwbaar
  2. 2) Goede inzet
  3. 3) 24-uursservice
  4. 4) Altijd in staat problemen op te lossen
  5. 5) Ervaren arbeidskrachten

Freek van der Velden

Kwekerij Freek van der Velden heeft voor 1995 altijd rozen gekweekt, en is daarna overgestapt op Potgerbera’s. Sinds 2003 is er een hypermoderne kwekerij in Delfgauw gebouwd waar vandaag de dag de de Gerbera’s worden opgepot en uitgezet.

Web: www.freekvandervelden.nl

Referentie Kwekerij Freek van der Velden
Innovator is een gecertificeerd, betrouwbaar bedrijf.  Prettige manier van zaken doen, flexibel en indien nodig snel extra uitzendkrachten beschikbaar. Er wordt altijd naar een oplossing gezocht. Goede onderlinge communicatie en goede telefonische bereikbaarheid.

JC Rodenburg Rozen

Klant Innovator

Jan Rodenburg kweekt net als zijn broer de Red Naomi roos. Bij deze partner verzorgen wij voornamelijk het knippen, onderhouden en verpakken van de rozen. Daarnaast maken we de rozen verkoopklaar.

Ook JC Rodenburg Rozen is al circa 20 jaar partner van Uitzendbureau Innovator.

Referentie JC Rodenburg Rozen
Al jaren een betrouwbaar uitzendbureau dat ervaren personeel levert. Ook goed bereikbaar wanneer er zich eens een probleem voordoet.